Nå kan du teste cyberpunkspillet Hard Reset

Demo lansert på Steam.

Hard Reset er et førstepersons skytespill som kun kommer til PC. Spillet foregår i en cyberpunk-verden hvor menneskehetens fremtid står på spill, og det er din jobb å ordne opp i sakene.

Skytingen kan minne litt om den vi fant i spill som Painkiller og Serious Sam – fiendene angriper i bølger, og når de først kommer er det svært mange av dem. For å overleve må du konstant være i bevegelse; står du stille blir du raskt omringet og maltraktert.

Men spillet henter også inn elementer fra rollespill. Underveis kan du nemlig få erfaringspoeng, som du kan investere i oppgraderinger for både våpen og rustning.

Nå kan du teste dette skytespillet.

Spillet lanseres via Steam allerede 13. september, og nå har utviklerne lansert en spillbar demo som du kan teste om du vil finne ut om det er noe for deg.

Demoen inkluderer en tidlig del av spillet, og lastes også ned fra Steam.

Jeg tok en titt på Hard Reset i forrige måned. Da hadde jeg blant annet dette å si:

– Det er lenge siden et stort og gjennomarbeidet spill har kommet så plutselig inn på arenaen som Hard Reset. For to måneder siden var det ingen som hadde hørt om det, og nå er det nesten klart for utgivelse. Ikke bare det, men Hard Reset ser faktisk veldig bra ut; actionsekvensene er heftige og tilfredsstillende, kontrollene fungerer utmerket, utforskingen er spennende og rollespillelementene er implementert på en svært sømløs måte som aldri kommer i veien for fokuset på action.

Siste fra forsiden