Nå kan du teste den beinharde La Mulana-oppfølgeren

Suksess på Kickstarter har resultert i spillbar demo av plattformspillet.

Nigoro

La Mulana startet som et gratisspill inspirert av åttitallets beinharde plattformspill av den typen som var populære på plattformer som Commodore 64, Spectrum og japanske MSX.

Spillet fulgte en arkeolog som måtte navigere seg gjennom eldgamle ruiner fulle av monstre og feller, og ble så populært at det fikk en kommersiell nyversjon noen år senere.

Oppfølger på vei

Nå har de japanske utviklerne lykkes i å samle inn budsjett for oppfølgeren på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter, og som en takk til spillmiljøet har de lagt ut en spillbar demo av La Mulana 2. Denne kan du laste ned via Playsim, en digital distribusjonskanal som fokuserer på indie-spill.

I likhet med forgjengeren vil La Mulana 2 bli et massivt 2D-plattformspill med høy vanskelighetsgrad. Utviklerne ønsker imidlertid å gjøre det hakket mer spillervennlig enn forgjengeren, ved at det skal være lettere å skjønne hvor du skal og hva du skal gjøre i spillets store miljøer.

Målet skal være å lage et spill som føles friskt enten du har spilt forgjengeren eller ikke. Spillet skal etter planen lanseres i desember neste år, og kommer i alle fall til Windows-baserte PC-er.

Om du liker plattformspill, men ikke er noen fan av den høye vanskelighetsgraden i La Mulana-spillene, kan du ta en titt på det lekre og hyggelige spillet The Floor is Jelly.

Siste fra forsiden