Tenk om verden var laget av gelé

The Floor is Jelly er et plattformspill utenom det vanlige.

Ian Snyder

Gelé er kanskje ikke spesielt godt, men det er et veldig fascinerende stoff – og skaperen av plattformspillet The Floor is Jelly lurer på om det finnes folk der ute som ikke på ett eller annet tidspunkt har drømt om å fylle et svømmebasseng med gelé og svømme i det.

Forhåpentligvis er det ikke nødvendig å kunne svare ja på akkurat det spørsmålet for å ha det moro med The Floor is Jelly. Dette er et plattformspill der verden rundt deg er laget av nettopp gelé, noe som gir den tradisjonelle plattformhoppingen en spennende ny dimensjon.

Spillet er ute nå

Spillet byr på en stor og spennende verden å utforske, med mange ulike utfordringer underveis. Det hele akkompagneres av et lydspor laget av Disasterpiece, som kanskje er mest kjent for musikken i Fez.

The Floor is Jelly var en finalist i studentkategorien i Independent Games Festival 2012. Nå er hele spillet fullført, og kan kjøpes direkte fra utvikleren, via Humble Store-systemet. Spillet er DRM-fritt og tilgjengelig på Windows og MacOS.

Om du elsker plattformspill av den todimensjonale skolen bør du forresten ta en titt på fjorårets storspill, Rayman Legends.

Siste fra forsiden