Nå kan du teste Funcoms nye Lego-spill

Den norske utvikleren har åpnet spilldørene.

Funcom

Funcoms nye Lego-satsing nærmer seg ferdigstillelse. Spillet skal etter planen bli ferdig i løpet av høsten, men du kan teste det allerede nå.

Selskapet har nemlig lansert spillet i åpen beta, hvor spillerne slippes løs til å utforske spillets univers – delt opp i temaverdener som piratverden, romverden og middelalderverden – samt samle massevis av varierte Lego-figurer.

Skal ferdigstilles i samarbeid med spillerne

– Den åpne betaen kommer til å løpe over de neste månedene opp til vi lanserer spiller til høsten, og i den perioden kommer vi til å legge inn nytt innhold og systemer, samt polere og balansere alt som er der allerede, forteller kommunikasjonssjef Erling Ellingsen på epost.

Han fortsetter:

– Spillet vil nok utvikle seg mye i denne perioden, og vi gleder oss til å høre alles tilbakemeldinger på hvordan vi kan gjøre dette spillet så bra som mulig før vi lanserer.

Betaversjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk, men andre språk vil introduseres etter hvert.

Spillet lanseres som et såkalt «free to play»-spill, som i utgangspunktet er gratis å spille, men hvor det er mulig å kjøpe ting som helsedrikker, nye figurer og så videre ved hjelp av mikrotransaksjoner. Det skal ikke være mulig for barn under tretten år å kjøpe ting uten foreldrenes hjelp.

Vi tok en titt på spillet i fjor, og Jens Erik Vaaler mente at spillet virket som et interessant tillegg til MMO-sjangeren.

Siste fra forsiden