Nå kan du teste Ridge Racer Driftopia

Gratis racingspill tilgjengelig i beta.

Ridge Racer Driftopia er et nettbasert bilspill som benytter seg av en såkalt «free to play»-modell. Det vil si at spillet kan lastes ned og spilles gratis, men at det er mulig å kjøpe en rekke hjelpemidler og andre greier for ekte penger.

I dag startes en lukket betatest av spillet. Om du ønsker tilgang kan du svippe innom det offisielle nettstedet og registrere din interesse. Da vil du (forhåpentligvis) en betanøkkel som du kan aktivere på Steam.

Driftopia utvikles av finske Bugbear Entertainment, som også stod for Ridge Racer Unbounded. Som navnet tilsier vil drifting spille en viktig rolle, og vi loves for eksempel muligheten til å smelle gjennom solide betongvegger for å oppdage snarveier.

Underveis i spillet vil du klatre i globale rangeringslister, oppgradere bilene dine og få tilgang på «booster cards» som gir deg fordeler over konkurrentene.

Den ferdige versjonen skal lanseres senere i år, og kommer også til PlayStation 3. Bugbear jobber forøvrig også med en åndelig oppfølger for Flatout-serien sin, men den har vi ikke hørt noe om siden annonseringen i februar.

Les også: Anmeldelse av Ridge Racer Unbounded

Siste fra forsiden