Nå kan du teste The Book of Unwritten Tales

Nytt fantasyeventyr fra Tyskland.

Etter flere års tysk eksklusivitet er eventyrspillet The Book of Unwritten Tales snart klart for det engelskspråklige markedet. Men du behøver ikke å vente til lanseringen finne ut om spillet er så godt som tyskerne vil ha det til.

Utviklerne har nemlig lansert en svært omfattende demo av spillet, som visstnok byr på hele tre timer med eventyrspilling. Den består av en stor del av spillets andre kapittel, hvor du får kontroll over den vesle gnomen Wilbur Weatherwane.

Vesle Weatherwane har fått i oppdrag å bringe en magisk ring til menneskebyen Seastone, og møte menneskenes erkemagiker.

Wilbur på eventyr.

The Book of Unwritten Tales er et pek-og-klikk-eventyr i tradisjonell stil. Her stifter du bekjentskap med fire noe spesielle helter, som må utforske en fantasifull verden full av merkelige figurer og mørk humor.

I tillegg til gnomen Wilbur får du spille alveprinsessen Ivo, eventyreren Nate og et rart lite vesen som kalles The Critter. Spillerne kan velge hvem de vil til en hver tid vil kontrollere, og noen av gåtene har alternative løsninger basert på hvem du styrer.

Demoen, som er på 1,4 GB, kan lastes ned fra spillets offisielle nettsted. Fullversjonen kommer senere denne måneden, og blir tilgjengelig via nedlasting. Du kan også importere en fysisk kopi fra Storbritannia. Denne inkluderer spillmusikk på CD, en kunstbok og en plakat.

Siste fra forsiden