Nå kommer denne irriterende hunden til Wii U

Nintendo slipper Duck Hunt til konsollen med Wii-mote-støtte.

«Slutt å le! Jeg kverker deg!!»
Nintendo

Med Super Smash Bros. for Wii U like rundt hjørnet tar Nintendo et forsøk på å krysspromotere andre spillanseringer. Blant nykommerne i slåsspillet er hunden fra det velkjente Nintendo-spillet Duck Hunt. I gårsdagens Nintendo Direct-sending annonserte selskapet at de har planer om å slippe 80-talls-klassikeren på Wii Us Virtual Console om ikke så alt for lenge.

Dette er første gang spillet får en nylansering – antageligvis fordi spillet i utgangspunktet ble spilt med en såkalt lyspistol, en spillopplevelse det ikke nødvendigvis er så lett å gjenskape på moderne utsyr. Nintendo kommer til å ta i bruk bevegelseskontrolleren Wii-mote som et substitutt for lyspistolen.

Den store andejakten

For de som vokste opp med spill sent på 80-tallet og tidlig på 90-tallet er nok Duck Hunt mest kjent som «det der pistolspillet». Som det antageligvis mest kjente lyspistolspillet på Nintendo har det opparbeidet seg en kultstatus som et kjært barndomsminne.

Den ikoniske hunden i spillet – som egentlig skal være din makker, men som latterliggjør deg om du skyter bom på endene – er nok det mest kjente fra spillet nå i dag. Irritasjonen har faktisk ført til enkelte nettleserspill der man kan plaffe ned den nedlatende hunden heller enn endene. Våre gode venner i Rad Crew synes også at hunden er blant de mest irriterende sidekickene i spillhistorien.

Det er faktisk mulig å spille Duck Hunt med Wii-mote allerede nå.
Vår guide til softmodding av Wii lar deg bruke konsollen på nye måter » (krever Ekstra-medlemskap)

Nintendos PR-sending. (Video: Nintendo)

Siste fra forsiden