Nå kommer det enda mer innhold til Splatoon

Nintendo gjør seg klar til helgens «Splatfest» med ny spillmodus.

Nintendo

Det blekkbaserte skytespillet Splatoon er et knallsterkt spill, men var litt tynt på innholdsfronten da det ble lansert i mai. Nintendo jobber heldigvis iherdig med å utvide spillopplevelsen gjennom gratisoppdateringer.

Kort tid etter lansering kunne spillere bryne seg på rangeringskamper der man kjemper om kontrollen over «Splatzones», en unik vri på territorieslagene i resten av spillet.

Er du en «kid» eller en «squid»?

2. juli lanseres Splatoons tredje spillmodus, «Tower Control». Målet i Tower Control er å klatre opp på et bevegelig tårn og føre det inn i motstandernes base, en slags vri på «Capture the Flag» fra andre skytespill. Med én gang et lag tar kontrollen begynner tårnet å bevege seg, og jo nærmere man kommer motstanderens base jo større sjanse er det for å bli dynket i maling.

Lanseringen av Tower Control skjer rett før den første europeiske utgaven av «Splatfest», som går av stabelen fra lørdag til søndag. Under Splatfest senker natten seg over Splatoons kampområder så de må lyses opp av fargerike neonlys.

I stedet for å bli delt inn i «good guys» og «bad guys» kjemper spillerne for enten pop- eller rock-musikk. Hva annet Splatfest har å by på gjenstår å se.

Hopp til 29 minutter inn i videoen for å se Nintendo-ansatte demonstrere Tower Control (Video: Nintendo).

Siste fra forsiden