Nå kommer Skylanders-lekene du faktisk kan leke med

Biler, båter og fly gir leketøyspillet en helt ny vri.

Activision

Når de populære Skylanders-spillene nå skal utvides igjen, velger Activision og Vicarious Visions å slå på stortromma. Fjorårets utgivelse ga oss feller. Året før kunne man bytte om på og kombinere figurene på ulike måter. Nå er det kjøretøy som står for turen, til lands, til vanns, og i lufta med, i Skylanders SuperChargers.

Spillet lanseres med tjue nye Skylanders-figurer, de såkalte «SuperChargers», som består både av originale skapninger og endrede utgaver av eksisterende figurer. I tillegg til disse kommer det tjue nye doninger de kan benytte seg av. Disse har ikke den vanlige pidestallen som de andre Skylanders-figurene har, noe som gjør at kjøretøyene egner seg bedre som leker, også utenfor spillet.

Spitfire, én av de nye Skylanders-figurene.

Faktisk kan alle de 300 Skylanders-figurene bruke de nye kjøretøyene i spillene, men kun SuperChargers-gjengen vet å utnytte dem til deres ypperste. Riktig figur i riktig kjøretøy kan utgjøre den store forskjellen i spillet.

Ikke et motorspill

Skylanders SuperChargers forsøker likevel å holde på den tradisjonelle strukturen spillere har blitt vant til. Dette har ikke plutselig blitt et motorspill. Du løper fortsatt rundt til fots og gir deng til det aller meste som står i din vei.

Bilene, båtene og flyene er kun tilgjengelige innenfor spesifikke områder. En ubåt utstyrt med torpedoer kan for eksempel brukes til å krysse farlige farvann, eller nedkjempe en mektig undervannsfiende. Bilene brukes gjerne til kappløp, mens flyene gir deg tilgang på intense luftkamper.

Skylanders SuperChargers lanseres 20. september, 2015. For første gang i seriens historie trenger du ikke kjøpe en figurportal hvis du allerede har en. Spillets startpakke er tilgjengelig digitalt ved lansering, for de som ønsker en slik løsning.

Har du fått med deg hva som skjer med Lego Infinity 3.0?
Nå kommer endelig Star Wars-figurene »

Skylanders SuperChargers i aksjon (video: Activision)

Siste fra forsiden