Nå skal Rocket League hjelpe deg å bli en bedre spiller

Psyonix har annonsert store endringer til spillets treningsmodus.

Psyonix

Det populære bilfotballspillet Rocket League får snart en omfattende overhaling av spillets treningsmodus, som skal gjøre det lettere for spillere å øve seg på skudd og redninger. Det skriver utvikler Psyonix i en melding på sine nettsider.

Slik kan en treningssituasjon se ut.
Psyonix

I den kommende «Custom Training»-modusen får spillere designe ulike situasjoner, der man selv velger skuddtype, retning og hastighet på ballen, samt hvor bilen skal plasseres. Deretter kan man trene på enten ett enkelt skudd eller en serie med situasjoner igjen og igjen for å utvikle ferdighetene sine.

Del med andre

Treningssituasjoner kan lastes opp og deles med andre, og spillere vil til enhver tid kunne se de 50 mest populære kreasjonene på sin plattform. Finner du noen du liker kan disse markeres som favoritter, slik at du enkelt kan finne igjen skuddene du ønsker å trene på.

Psyonix planlegger også å inkludere flere valgmuligheter etter hvert, med blant annet andre treningstyper og en bedre søkefunksjon som gjør det lettere å finne og laste ned nye treningssituasjoner.

Custom Training blir tilgjengelig som del av Rocket Leagues neste oppdatering, men når vi kan vente oss denne nevnte Psyonix ikke noe om.

I forrige måned fikk Rocket League en ny arena.
Aquadome-oppdateringen tar spillere med under vann »

Siste fra forsiden