Når byggeklossene går til krig

Ace of Spades leverer førstepersons action i miljøer du kan forme selv.

I kjølvannet av Minecraft spektakulære og uforutsette suksess har det dukket opp en hel drøss med spill som har latt seg inspirere av det kreative byggekonseptet. Et av de første var Ace of Spades, som kombinerte de manipulerbare blokkelandskapene med tradisjonell skyttergravskrig. Spillets tidlige prototyper oppnådde stor popularitet.

Nå har Ace of Spades fått seg en utgiver, og vil lanseres på Steam i desember. Utgiveren er Jagex, et selskap mange forbinder med MMO-spillet Runescape, men som nå forsøker å spre fokuset til flere spilltyper og -plattformer.

Achtung! Creeper!

I pressemeldingen sin beskriver de Ace of Spades som et intelligent skytespill hvor spillerne får komplett strategisk frihet over en slagmark som kan manipuleres og bygges på. Opp til 32 spillere får kjempe lag mot lag i de ødeleggbare voxel-miljøene, og spillerne kan konstruere alt fra enkle bunkerser til omstendelige festninger og tunnelnettverk.

– Hvis du er lei av de samme gamle førstepersonsskyterne, som kommer ut år etter år med et nytt malingsstrøk og en stor prislapp, vil Ace of Spades være akkurat det du trenger. Det byr på actionfylt, førstepersons flerspiller for opp til 32 spillere og miljøer som vil utvikle seg dynamisk mens du spiller, sier David Solari fra Jagex.

Mer informasjon om Ace of Spades finner du på det offisielle nettstedet.

Les også: Det neste Minecraft?
Les også:
Action og bygging i StarForge

Siste fra forsiden