Når de døde angriper

I Dead Block må du forsvare hjemmet ditt mot horder av vandøde.

Digital Reality og Candygun Games har kunngjort Dead Block, et zombiespill for PC, Xbox Live Arcade og PlayStation Network. Spillet skal lanseres senere i år.

Dead Block finner sted på femtitallet, et eller annet sted i USA. Nasjonen trues av en ny trend – rock'n'roll. Denne nye og skumle musikkformen kom direkte fra Helvete, og var så gjennomsyret ond at de døde våknet opp som zombier for å spise de stakkars amerikanerne.

Hold dem ute så lenge du kan.

Spillet er et tredjepersons actionspill hvor fokus er på å holde liv i en liten gruppe overlevende. Anleggsarbeideren Jack Foster, trafikkdirigenten Foxy Jones og speidergutten Mike Bacon må samarbeide for å overleve apokalypsen.

De må skjule seg i ulike bygninger, hvor de må bygge barrikader og legge ut feller for de vandøde. Som en siste utvei kan de også kjempe mot dem ved hjelp av våpnene sine.

Spillet kommer med ti nivåer i enspillermodus, og mulighet for at opp til fire spillere kan spille sammen på åtte forskjellige samarbeidsnivåer. Det bruker Epics Unreal-teknologi.

Siste fra forsiden