Racing på nettet

Nascar og klassiske biler

Liker du å kjøre raske biler har du to nye prosjekter å glede deg til.

I forhold til sekstitallets Formel 1 er dagens utgave rimelig tam og trygg. I Victory: The Age of Racing får du imidlertid gjenoppleve den klassiske tidsalderen, i et gratis MMO-spill for PC.

Spillet lar deg kjøre mot andre spillere fra hele verden, skaffe deg erfaring og skreddersy bilene dine, og utviklerne lover en realistisk og detaljert kjøremodell (basert på NetKar Pro-motoren), pen grafikk og haugevis av innstillingsmuligheter.

Det er ikke kjent når Victory: The Age of Racing skal lanseres, men det dukker opp på portalen GamersFirst, og skal presenteres på årets E3-messe (som går av stabelen neste uke).

Om du foretrekker mer moderne kjøretøy, kan du glede deg til neste år. Da får du nemlig ta del i det offisielle Nascar-mesterskapet, med den onlinebaserte racingsimulatoren iRacing. Her får du kjøre med ekte Nascar-biler på realistiske gjengivelser av banene det kjøres på i virkeligheten.

iRacing-simulatoren skal visstnok være så avansert at en rekke Nascar-profiler (som Dale Earnhardt Jr., Brad Keselowski, A. J. Allmendinger, Marcos Ambrose og Colin Braun) allerede bruker spillet, som ble lansert i august i fjor.

Dale Earnhardt forteller at han har vært involvert i spillet siden de tidlige testversjonene, og at han til og med har brukt det som treningsverktøy. Mer info om iRacing finner du på spillets nettsted.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden