Nathan Drake på jakt etter tapt by

Nå vet vi litt om Uncharted: Golden Abyss.

Uncharted-spillene har blitt svært populære, og når Sony snart lanserer sin neste håndholdte konsoll er det derfor ikke overraskende at den får følge av et helt nytt Uncharted-spill.

I Uncharted: Golden Abyss er eventyreren Nathan Drake på jakt etter en tapt by, noe som tar ham inn i farlige jungelmiljøer fulle av like farlige ruiner. Handlingen finner sted noen år før hendelsene i PS3-spillet Drake's Fortune.

Nettstedet Eurogamer har fått se spillet, og forteller at det er svært trofast mot Uncharted-spillene på PS3. Som vanlig er det snakk om en blanding av tredjepersons action, sniking og gåteløsning i Tomb Raider-stil. Vi loves også elementer som utnytter seg av konsollens trykksensitive skjerm og bevegelseskontroller.

Drake er selvsagt ikke alene på sitt eventyr, men får følge av vennen Sully og – naturligvis – ei ny, søt jente som han forelsker seg i. Sully spilles av Jason Dante, mens Marisa Chase får rollen som Nathans nye kjærlighetsinteresse.

Historien i spillet skal presenteres gjennom nesten to timer med filmsekvenser, og skrives av John Garvin i samarbeid med Amy Hennig. Sistnevnte er kreativ direktør hos originalutvikler Naughty Dog. Utviklingen foregår hos Sony Bend.

Siste fra forsiden