NCsoft avduker nytt storprosjekt

Wildstar blir det neste store spillet fra MMO-giganten.

Den koreanske MMO-kjempen NCsoft hadde i går ettermiddag sin egen pressekonferanse i forbindelse med spillmessen Gamescom, og der kunngjorde de sitt neste store prosjekt.

Det nye spillet heter Wildstar, og er under utvikling hos datterstudioet Carbine Studios i California. Her loves vi episke eventyr hvor spillerne får sette sitt preg på en ny og farlig verden som utforskere, soldater, vitenskapsmenn eller nybyggere.

Her går man for World of Warcraft-looken.

Handlingen foregår på Nexus, hjemplaneten til en avansert rase som het Eldan. Dette var den mektigste rasen i hele den kjente galaksen, men en dag forsvant hele gjengen. Ingen vet hvor det ble av dem, men det de vet er at planeten deres er full av skatter – og det gjelder å komme dit tidlig for å få kontroll over godsakene.

Det viser seg imidlertid å være farligere enn antatt å utforske planeten, og en mystisk og mørk makt truer med å korrumpere alle som setter sine bein på Nexus.

Spillopplevelsen skal avhenge av hvilken klasse du velger. Om du er en utforsker vil du bli belønnet for å klatre opp høye fjell, finne skjulte huler og andre ting. Forskere tjener på å finne hemmeligheter og gjenstander som de kan bruke til å pusle sammen mysteriet rundt Eldans forsvinning. Nybyggere må bygge opp sivilisasjonen på den «nye» verdenen, mens soldatenes tilværelse naturlig nok preges av krigføring.

Utviklerne lover at uansett hvilken rute du velger gjennom spillet vil du få oppleve en personlig handling og et eventyr like god som i de beste enspillerrollespillene.

Siste fra forsiden