Neimen, er det ikke PlayStation 4 Slim?

Den ikke-annonserte konsollen dukket plutselig opp hos bruktforhandler.

@AlextheBird93, @RossGHolman, Videogamer.com

PlayStation 4 Slim-konsollen – som etter alle solemerker er en faktisk konsoll som kommer – har nå fått en litt tvilsom ære. Antageligvis er det den første konsollen noen sinne som har vært tilgjengelig for bruktsalg før den i det hele tatt har blitt annonsert.

Der er den, jo!
@AlextheBird93, @RossGHolman, Videogamer.com

Like før helgen rapporterte Videogamer.com at det faktisk var mulig å handle inn PlayStation 4 Slim fra det britiske forhandlerleddet CEX – til og med brukte konsoller. Nettbutikken hadde hele seks maskiner inne til videresalg, og ville selge dem for om lag 4000 kroner.

Videogamer.com sikret seg sågar et bilde av en faktisk PlayStation 4 Slim plassert lett henslengt bak disken på en av forretningene. Bildet, kreditert til @AlextheBird93 og @RossGHolman kan du se til høyre.

En stund etter at oppføringen ble kjent, fjernet CEX alle spor av PlayStation 4 Slim fra nettsidene sine.

Ja, den er ekte

Fjerningen er ikke så forunderlig egentlig, siden Sony helt sikkert ble oppmerksom på oppføringen. PlayStation-selskapet har nemlig absurd nok ikke annonsert at det faktisk kommer en PlayStation 4 Slim-konsoll ennå, selv om det finnes håndfaste bevis på at den eksisterer. Akkurat hvordan maskinene har kommet på avveie vet vi ikke, men at det er tyvgods det er snakk om er meget sannsynlig.

Eurogamer.com stakk innom en av dem som har fått tak i en av konsollene, og kunne da bekrefte at, joda, PlayStation 4 Slim er en konsoll. Nytt er det at kontrolleren har fått en lysstripe på fronten over berøringsflaten, og at konsollen etter sigende dropper utgangen for optisk lyd.

Vi tipper Sony kommer med en «overraskelse» 7. september. Da skal selskapet nemlig ha en pressekonferanse i New York, antageligvis for å avduke denne krabaten samt den mye beryktede PlayStation 4 Neo-konsollen – en kraftigere versjon av maskinen som skal kunne gi bedre ytelse i kommende spill.

Vår kommentator mener: Kraftigere versjoner av PlayStation 4 og Xbox One er på vei og det er bra for konsollspillere »

Siste fra forsiden