– Neppe flere rene enspilleropplevelser fra oss

Insomniacs fremtidige spill vil antageligvis alle ha flerspiller.

I en samtale med GameSpot har Insomniac-lederen og grunnleggeren Ted Price fortalt at han tviler på at noen av spillutviklerens kommende prosjekter kommer til å kun by på enspillermoro.

– Jeg kan ikke se for meg at våre fremtidige spill kommer til å være rene enspillerspill. Spillindustrien har forandret seg. Som spillere har vi alltid vært sosiale, men takket være teknologiens utvikling er det mye lettere for oss å spille sammen med andre. Og det er mye lettere for utviklere å skape opplevelser der man kan spille sammen. Vi vil oppfordre til å spille med andre i alle våre spill, fordi i bunn og grunn, føler jeg, at det ofte er mer moro å spille med en venn, utbroderer Price.

Fuse skal kunne spilles både sammen med andre og alene.

Dette betyr ikke at Insomniac skal slutte å lage enspilleropplevelser i spillene sine, kun at de ikke kommer til å produsere rene enspilleropplevelser. For eksempel inneholder deres neste prosjekt, Fuse, en robust enspillerdel.

– Vi forstår at en stor del av spillerne er interessert i enspilleropplevelsen. Mange av oss spillere er interesserte i begge deler. Jeg elsker både enspillerspill og flerspillerspill, og jeg tror Fuse kan by på begge deler uten at noen av de to lider noen nød.

Insomniacs kommende spill, Fuse, ble opprinnelig avduket under E3-messen i 2011, men da het spillet Overstrike. Etter over ett år med stillhet annonserte Insomniac og EA på onsdag navneforandringen, samt at spillet skal slippes i mars neste år.

Les også: Eksperimentelle våpen i Fuse Les også: Resistance-skapere med Facebook-spill

Siste fra forsiden