Neste Assassin's Creed avslørt

Revelations blir Ezios siste kapittel, og finner sted i edle Konstantinopel.

Leiemordersagaen Assassin's Creed ble en gullhøne på nulltid for franske Ubisoft. Serien er ikke eldre enn fire år, men har allerede solgt nærmere 30 millioner eksemplarer og etablert seg som en ledende actionserie i sitt segment. Dette passer selvsagt utgiveren svært godt, og de har satt alle kluter til for å produsere fullverdige spill årlig.

Sist november fikk vi kritikerroste Assassin's Creed: Brotherhood, og nå blir det mer. Ifølge en pressemelding kan Ubisoft nemlig annonsere Assassin's Creed Revelations. Dette skal være en videreføring av kjernehistorien i serien, og er satt til å utgis i november til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Det første bildet av spillet.

I likhet med i Assassin's Creed II og Assassin's Creed: Brotherhood styrer vi også her den italienske adelsmannen og snikmorderen Ezio. Dette skal være hans siste kapittel, og i den anledningen tar vi blant annet turen til Konstantinopel, den grandiose hovedstaden i det osmanske riket. For de uinnvidde så er dette Istanbul i det moderne Tyrkia, og vi kan dermed forvente å slenge oss blant løkkupler og annen sirlig utformet arkitektur.

Gamle kjente

Det er ikke bare Ezios historie som skal fortelles. Også Altaïr og Desmond, som trofaste fans av serien nok har et forhold til, vil få roller av uviss betydning. Samtidig loves vi en omfattende flerspillerdel som skal bygge videre på Brotherhoods suksess. Det betyr flere modi, flere brett og flere spillfigurer.

– Å levere det siste kapittelet i Ezio-trilogien er en viktig milepæl i Assassin's Creed-serien for både oss og tilhengerne. Assassin's Creed Revelations inkluderer en drøss av nye tilskudd og noen nevneverdige overraskelser. Vi gleder oss til å vise fansen hva vi har i vente på årets E3-messe, sier spillets kreative regissør Alexandre Amancio.

Revelations vil bygge videre på mange av styrkene til Brotherhood.

Vi i Gamer sender av gårde hele tre stykker til årets E3-messe i Los Angeles, som for ordens skyld går av stabelen mellom 7. og 9. juni i år. Der statser vi på å gi dere Norges bredeste og dypeste dekning av verdens mest ikoniske spillmesse, og vi vil selvsagt ta en titt på Revelations også.

Assassin's Creed Revelations utgis til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av november 2011.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden