Neste IL-2 Sturmovik får tidlig lansering

Tar du sjansen på en uferdig utgave av flysimulatoren?

1C Game Studios har nå annonsert en rekke nye detaljer om flysimulatoren IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad. Det ferske utviklerstudioet, som ble dannet i samarbeid mellom russiske 1C Company og amerikanske 777 Studios, lover enda mer realisme enn tidligere, takket være mer avansert modellering av fysikk, skade og aerodynamikk. De datastyrte pilotene skal også være langt skarpere enn tidligere.

Som før foregår handlingen under andre verdenskrig, og denne gangen er det krigføringene rundt den sovjetiske byen Stalingrad, som i dag heter Volgograd, det hele dreier seg om. Slaget om Stalingrad beskrives som et av vendepunktene under den andre verdenskrigen. Tyskerne hadde hatt stor suksess på de russiske slettene, men det blodige nederlaget de ble påført i Stalingrad forandret alt.

Bilde fra en tidlig alfa-utgave.

Mange nyheter

Spillet skilter med en ny, «server-støttet» enspillermodus med dataskapte kampanjer. Her skal alle oppdragene være historiske, dynamiske og unike, ifølge utviklerne. De lover også den største gjenskapelsen av slaget om Stalingrad noensinne, og en historisk korrekt rekonstruksjon av alle de viktige operasjonene under slaget.

Flerspiller støttes selvsagt også, og både i en- og flerspiller blir det mulighet for alt fra raske kamper til slag i langt større skala. Følgende fly er spillbare i den ordinære versjonen av spillet: LaGG-3 s.29, Bf-109F-4, IL-2 AM38 (model 1942, single-seat), Ju-87 D-3, Pe-2 s.87/s.110 og He-111 H-6. Premium-versjonen inkluderer også Yak-1 og Bf-109G-2, som også vil selges separat.

Det nye spillet vil lanseres i uferdig utgave før året er omme, og kan allerede nå forhåndsbestilles fra det offisielle nettstedet. Når du får tilgang på spillet avhenger av hvor mye du er villig til å betale – de som kjøper premium-versjonen slippes løs i luften over Stalingrad allerede i høst. Resten får ta del i moroa i vinter, og om du vil vente på fullversjonen kommer den til våren neste år.

Les også: Anmeldelse av IL-2 Sturmobik: Birds of Prey

Siste fra forsiden