Neste Phoenix Wright-spill kommer til høsten

Fortsettelsen i advokatsagaen blir kun å finne på Nintendo eShop.

Nyeste innslag i Phoenix Wright-serien kommer til Europa i høst. Spillet, som er det femte i rekken av sitt slag, heter Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies, og blir kun tilgjengelig gjennom Nintendo 3DS’ nettbutikk, eShop. I Japan kan man også kjøpe spillet i fysisk utgave. Dette melder Eurogamer.

Grunnen til at spillet kun blir digitalt på denne kanten av verdenen skyldes ifølge Capcoms Christian Svensson tidligere erfaringer med butikksalg.

Phoenix har fått seg en 3D-makeover.

– Det har vært vanskelig å få langvarig støtte støtte for Phoenix Wright-titlene i butikkene. Med Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies ønsker vi at så mange som mulig skal kunne nyte spillet, uansett når de ønsker å spille det. Med dette som utganspunkt har vi valgt å gi ut spillet kun digitalt.

Nye hjelpere og systemer

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies plukker opp tråden ett år etter seriens forrige spill, Apollo Justice. Med seg på laget har blåkledte Phoenix en ny hjelper kalt Athena Cykes som kan lese latente følelser i vitnene som avhøres. Dette er det første spillet i serien som kommer på Nintendo 3DS.

Serien er kjent for sin absurde og karismatiske humor, sterke overdrivelser og et rettssystem som er helt på jordet. I stedet for at aktor må legge frem endelige bevis er det nemlig forsvareren sin oppgave å få klienten sin av tråden. Det er heller ingen jury inn i bildet, og den lettpåvirkelige dommeren har all makt. Dette gjør dog bare de merkverdige rettsakene desto mer spennende.

Les også: Layton møter Phoenix Wright Les også: Anmeldelse av Phoenix Wright: Trials and Tribulations

Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies-trailer.

Siste fra forsiden