Neste uke kan du spille ferdig The Walking Dead

Datoen er satt for zombieeventyrets femte og siste episode.

I en pressemelding sendt ut natt til torsdag forteller Telltale Games at vi kan se slutten på det hjerteskjærende episodiske The Walking Dead-eventyret neste uke.

Uansett hvilken plattform du ønsker å fullføre Lee, Clementine, og resten av de overlevendes strabasiøse reise, på, vil du kunne gjøre det 21. november. Dette gjelder da PlayStation Network, Xbox Live, PC, Mac og iOS.

De tidligere episodene har nytt svært god kritik her på Gamer.no. Vår faste The Walking Dead-korrespondent har slengt ut toppkarakterer i hytt og gevær i det som totalt sett tegner på å bli ett av årets høydepunkt.

The Walking Dead er snart over.

– Kombinasjonen av en godt fortalt historie, et spennende univers og et dyktig lag med stemmeskuespillere gjør at The Walking Dead får meg til å sitte helt på enden av sofaen og omtrent bite av meg neglene til tider. Episoden avslutter selvfølgelig med en helt ulidelig «cliffhanger», så nå må de se å få ferdig siste avsnitt slik at jeg kan få se hva som blir skjebnen til de menneskene jeg har blitt så glad i, konkluderte Andrine med i sin anmeldelse av episode 4, Around Every Corner.

Telltale Games har allerede annonsert at vi får en andre sesong med zombieepisoder, men har holdt kortene tett til brystet når det kommer til dato og innhold.

Les også: Activision jobber med The Walking Dead-skytespill Les også: The Walking Dead til butikkene i desember

Siste fra forsiden