Nettkrig i Ringenes Herre-universet

Guardians of Middle-earth bringer DotA-sjangeren til konsoll.

Warner Bros. Interactive Entertainment har annonsert Guardians of Middle-earth, et arenabasert flerspillerspill i Defense of the Ancients-stil. Spillet er lagt til Ringenes Herre-universet, og skal lanseres til høsten for Xbox 360 og PlayStation 3. Utviklingen foregår hos Monolith, studioet bak det ferske Gotham City Impostors og serier som F.E.A.R. og No One Lives Forever.

I Guardians of Middle-earth møtes opp til ti spillere til lagbasert dyst på store arenaer. Spillerne får velge mellom over 20 kjente figurer fra Tolkiens stadig mer populære univers, inkludert Gandalf, Sauron, Gollum og Thráin. Målet er å sørge for at dine undersåtter overmanner motstandernes baser, slik som i PC-spill som Dota 2 og League of Legends.

– «Multiplayer Online Battle Arena-sjangeren» er utrolig populær på PC, og vi synes det er kjempespennende å bringe den til konsoll gjennom Tolkien-universet. Heltene og skurkene i Midgard passer svært godt til MOBA-sjangeren, noe som har tillatt utviklerne våre å skape figurer med dype og varierte egenskaper som spillerne kan mestre, forteller Samantha Ryan fra Warner Bros.

Spillet skilter med omfattende statistikksystemer og poengtavler, og vil visstnok inneholde en mengde referanser til den kommende Hobbit-filmen. I pressemeldingen vi fikk tilsendt nevnes et offisielt nettsted, men det later ikke til at dette er oppe og går i skrivende stund. Du får sjekke igjen utover kvelden.

Les også: Enorm vekst for League of Legends
Les også: Anmeldelse: Lord of the Rings: War in the North

Siste fra forsiden