Chrono Odyssey

Nettrollespillet Chrono Odyssey viser frem stilfulle kamper i ny trailer

Bekreftet for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Chrono Odyssey er et kommende nettrollespill fra sørkoreanske Npixel. Spillet har vært under utvikling i minst to år nå, og denne uken kunne teamet vise frem mer av hvordan kampene vil fungere.

Chrono Odyssey.
Npixel

I den nye «gameplay»-traileren – som du kan se over – får vi se spillets ulike klasser i aksjon mot både store og små beist. Utvikleren lover en rekke forskjellige spillestiler og valgmuligheter, enten man spiller som Swordsman, Ranger, Sorcerer, Paladin, Berserker eller Assassin.

Alt kan oppleves alene eller side om side med hundrevis av spillere, forteller Npixel. Større grupper og koordinert samarbeid er nemlig det som må til for å bekjempe Chrono Odysseys aller største og farligste beist.

På toppen av egenskaper og ulike våpen utstyres spillere også med det som kalles en Chronotector. Med denne dingsen kan man manipulere tid og rom, med mulighet for å fryse fiender eller spole tiden tilbake. Akkurat hvordan dette vil fungere i et nettrollespill med andre spillere overalt ble ikke forklart.

Npixel har foreløpig ikke satt noen dato på Chrono Odyssey. Utvikleren har riktignok bekreftet at spillet kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Diablo IV inviterer til en siste testrunde før lansering »

Siste fra forsiden