Nettstrategi i Sins of a Dark Age

Det neste spillet fra Sins of a Solar Empire-gjengen blir «free to play».

Ironclad Games gjorde stor suksess med Sins of a Solar Empire, en kombinasjon av sanntidsstrategi og imperiebygging i rommet. Nå har de annonsert sitt neste prosjekt, Sins of a Dark Age.

Denne gangen kaster de seg på «free to play»-bølgen, som betyr at spillet vil kunne lastes ned gratis, men at det vil være åpent for å kjøpe virtuelle gjenstander og andre ting for ekte penger. De påstår imidlertid at disse gjenstandene ikke skal gi spillerne fordeler i kamp.

Sins of a Dark Age skal være en blanding av action og strategispill, hvor spillerne slår seg sammen i grupper og må jobbe sammen for å nå spesifikke mål. En av spillerne får rollen som leder, og må bygge base, sette ut forsvarsverker og gi ordre til undersåttene. De andre spiller helter, som må krige ved frontlinjene.

Spillet skal ha mange forskjellige heltetyper, og noen vil være langt mer komplekse enn andre. Dermed mener Ironclad at det blir lett for nye spillere å sette seg inn i spillet deres, mens mer erfarne får en dypere opplevelse ved å velge andre helter.

Mer informasjon kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden