NiGHTS into Dreams får HD-utgave

Kultklassikeren fra Sonic-skaperne pusses opp til høsten.

Da utviklingstudioet Sonic Team hoppet fra å lage spill med den blå, piggete maskoten til drømmespillet NiGHTS into Dreams, var dette en stor forandring. Flyvespillet NiGHTS into Dreams fikk likevel god mottagelse da det kom på Sega Saturn i 1996, og fremdeles dukker spillet opp på flust av topplister på Internett.

Sega har nå bestemt seg for å tjene litt inn på denne halvglemte perlen, og annonserte nylig at spillet skal lanseres på Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC som en nedlastbar tittel en gang i høst. Dette rapporterer Eurogamer.

Nyutgivelsen vil by på en høyere oppløsning, widescreen-støtte, trofeer og ledertavler. For nostalgikere som vil oppleve den opprinnelige grafikken, inkluderer Sega en modus som gjør at spillet ser ut som det gjorde på Saturn.

Nyutgivelsen får høyere oppløsning.

Chris Olson, viseleder for digitale tjenester hos Sega, føler NiGHTS into Dreams er en av de mest gjenkjennelige Sega Saturn-spillene, og tror mange blir å sette pris på nyutgivelsen.

– Vi har fått mange forespørsler om å gjøre noe med dette spillet i flere år nå, og vi er henrykte over å kunne gi både tidligere Saturn-eiere,og nykommere en sjanse til å spille spillet i sin hittil vakreste form denne høsten, fortalte han.

I 2008 fikk spillet en oppfølger kalt NiGHTS: Journey of Dreams til Nintendo Wii. Dette spillet fikk en mer blandet mottagelse blant kritikerne, og vår egen anmelder følte spillet kun var et billig spill uten mål og mening.

Les også: Anmeldelse: Nights: Journey of Dreams Les også: Sonic-skaper vil lage ny Dreamcast

Annonseringstraileren til HD-utgaven av NiGHTS into Dreams.

Siste fra forsiden