Nintendo-gjengen gir hverandre bank igjen

Nye Super Smash Bros-spill til 3DS og Wii U.

Nintendo spilte på velkjente strenger under Nintendo Direct-sendingen tirsdag formiddag. Etter å ha avslørt nye spill til både Mario og Donkey Kong, bestemte de seg like gjerne for å slå på stortromma og vise de første bildene fra det kommende Super Smash Bros. Spillet skal lanseres til både Wii U og 3DS i løpet av 2014.

Super Smash Bros. vil nok en gang samle kjente og kjære Nintendo-figurer i kamparenaen slik at de kan banke livskiten ut av hverandre. Traileren som ble vist under sendingen kunne avsløre at Link, Mario, Pikachu, Samus, Fox McCloud, Donkey Kong og Kirby er tilbake. 3DS-versjonen vil ha et mer stilisert og fargerikt uttrykk, med en tegneserieaktig grafikk.

Wii U-versjonen på sin side vil bygge videre på den visuelle stilen fra Super Smash Bros. Brawl. Figurer og bakgrunner vil ha et langt mer realistisk og moderne utseende. Nivåene virker store og omfattende, og de ødeleggende «Final Smash»-angrepene er selvsagt på plass.

Super Smash Bros. kommer til Wii U og 3DS.

To nye slåsskjemper

Traileren Nintendo viste frem kunne by på to nye spillfigurer som blir med i slåsskampen. Hovedpersonen i Animal Crossing gjør sin debut i Super Smash Bros., og er en figur som benytter seg av kreativ bruk av ulike gjenstander og verktøy. Han kan blant annet grave hull i bakken, hogge ned trær med øks og nullstille prosjektilangrep ved å putte dem i lommen.

Spillgiganten hadde selvsagt også en overraskelse på lur og avslørte at plattformspill-veteranen Mega Man også er med i bruduljene. Den lille blå roboten bruker sin «Mega Buster» som prosjektilangrep, men har også lånt et par nærkampteknikker fra Ken og Ryu i Street Fighter. Han har også tilgang på kreftene fra alle robotene han har nedkjempet. I traileren bruker Mega Man alt fra flammekasteren til «Flame Man» til metallskivene til «Metal Man».

Les også: Smash Bros, Mario Kart og 3D-Mario på vei til Wii U Les også: – Super Smash Bros-serien trenger en ny retning

Mega Man er klar til å sparke rumpe.

Siste fra forsiden