Nintendo slipper Wii Mini

Kanadisk nettbutikk røper at den kommer 7. desember.

Oppdatering (18:17): Nintendo ønsket ikke å kommentere saken overfor oss, men GameSpot har visst nok fått en offisiell uttalelse fra spillprodusenten. Ifølge de er Nintendo Wii Mini tenkt som en Canada-eksklusiv konsoll som skal selges over juleperioden, noe som betyr ay vi neppe får se den på disse trakter med det første.

Opprinnelig sak følger.

Den kanadiske BestBuy-avdelingen kan sikkert vente seg et par småirriterte telefonsamtaler i tiden som kommer. Nettbutikken har nemlig tilsynelatende lekket at Nintendo planlegger å slippe en ny utgave av sin seks år gamle konsoll allerede den 7. desember i det området. Dette melder Polygon.

Konsollen bærer navnet Nintendo Wii Mini, ser ut til å bære fargene svart og rød, og kommer med en rød utgave av kontrollerenheten Wii-mote. BestBuy-siden hevder de tar imot forhåndsbestillinger av den lille konsollen, men lenken peker mot en generell spillseksjon på nettsiden.

Kanadiske BestBuy. (Faksimile: http://www.bestbuy.ca/)

Ellers vet vi lite om konsollen. Ikke minst har vi ikke hørt noe om hvilke regioner den lanseres i, hvilke spesifikasjoner den har, og hvor mye den kommer til å koste. Det er rimelig å anta at konsollen kommer til Europa, men man vet jo aldri.

Vi har tatt kontakt med Nintendo for å høre om de har noe å si om konsollen.

Men først er det Wii U

Førskommende fredag lanserer Nintendo sin nye konsoll, Wii U. Vi har fått klørne våre i et eksemplar, og jobber for tiden iherdig med å teste ut hva slags ablegøyer vi kan vente oss fra Super Mario-giganten denne gangen.

Wii U ble lansert i Amerika allerede 18. november, og de amerikanske spillmediene flommer over av anmeldelser, førsteinntrykk og annet moro.

Les også: Vi har prøvd Wii U Les også: Kommentar: Vi forventer mer enn dette, Nintendo

Siste fra forsiden