Noen har laget en fungerende Half-Life 2-drone

Flyvedingsen er som snytt ut av spillet.

Husker du de irriterende dronene som jaget deg da du prøvde å flykte fra City 17 i Half-Life 2? Vel, noen synes det var en god idé å lage en ekte utgave av flyvedronen, og resultatet er fantastisk.

Som du ser i toppvideoen er dronen imponerende utformet, med både lys og vinger som kan justeres. Scanner-dronen flyr sømløst rundt i østblokk-omgivelser som kunne vært nappet ut av spillet, noe som gjør den enda mer autentisk.

Det er YouTube-eren «Valplushka» som har bygget dronen, helt fra grunnen av. Den er 80 cm lang og 55 cm høy, og kan holde seg i lufta i 11 minutter. Motoren som driver det hele er av typen AX-2810Q-750KV Brushless Quadcopter og dronen styres med en GPS-løs DJI Naza-M Lite-kontroller. Det skal ha tatt to måneder å gjøre ferdig det hele.

Så langt har videoen blitt sett over 750 000 ganger, og kommentarfeltet bugner over av lovord og kommentarer.

Annet fan-innhold

Selv om Half-Life 3 ikke er noe vi forventer å se med det første, holder spillfansen liv i serien med stadig nytt innhold. Tidlig i år skrev vi for eksempel om at Sven Co-op – en modifikasjon som lar deg spille den vanligvis ensomme Half-Life-historien sammen med andre spillere – fikk en fullverdig lansering på Steam. Dermed slipper du å rote frem Half-Life-CD-ene for å ta del i moroa.

Det er ikke bare spilldroner som har dukket opp i det siste.
Se denne drone-versjonen av Millenium Falcon »

Siste fra forsiden