Dark Void med Brad Pitt?

Nok en lisensavtale

Dark Void får en liten utsettelse og kansje en film.

Actionspillet Dark Void skulle opprinnelig slippes i september, men utgiver Capcom skjøv det til 2010 for å gi det bedre kår på markedet. Spillet skulle slippes 15. januar i Europa, og det er fortsatt i rute for en lansering i årets første måned, men nå kommer det 22. januar i stedet.

Tesla beroliger forsøkskaninen sin

Samtidig med nyheten om den lille utsettelsen kunngjorde Capcom at de har solgt filmrettighetene til Dark Void. Reliance BIG Entertainment og Brad Pitts produksjonselskap Plan B Entertainment har sikret rettighetene til å lage film av spillet, og Pitt selv er en potensiell hovedrolleinnehaver.

Utover dette ble det ikke offentliggjort noen andre detaljer om prosjektet, bortsett fra at det blir en sci-fi actionfilm. Bombe.

I Dark Void spiller du Will, en pilot som akkurat har forvillet seg inn i den parallelle verdenen. Der møter han mennesker som ligger i krig med mystiske romvesener som kalles Vokterne. Med hjelp fra geniet Nikola Tesla stjeler de teknologi fra Vokterne og utruster Will med en hendig rakettryggsekk. Med denne er han klar til å bekjempe romvesenene i deres eget element høyt over bakken.

Det som skal skille Dark Void fra andre actionspill er nettopp blandingen av luftkamp og mer tradisjonell pang-pang på bakken. I tillegg foregår de landbaserte kampene ikke bare horisontalt, men også vertikalt.

Mer om Dark Void finner du i vår sniktitt.

Siste fra forsiden