Battlefield V - Firestorm

Norge er slagmarken i Battlefield Vs battle royale-modus

Firestorm har fått dato, og byr på det største Battlefield-kartet til nå.

I en pressemelding sendt ut torsdag forteller EA at Battlefield Vs battle royale-modus, Firestorm, skal slippes mandag 25. mars, og som tidligere meldt blir modusen gratis. Gøy nok det!

Det mest interessante for oss fjøsnisser er likevel meldingen om at kartet – som er det største kartet i Battlefields historie – er sterkt inspirert av Norge. Se hvordan vårt fedreland representeres i traileren over.

EA

– Firestorm introduserer også Battlefields største map noensinne, Halvoy, som er inspirert av Norge (du ser blant annet et norsk flagg i traileren). Halvoy lanseres som et ekspansivt terreng, proppfullt av alt fra snødekkede fjell til havneområder, og alt i mellom, forteller pressemeldingen.

Ellers kan du se traileren for å få et glimt av hva vi kan vente oss i den kommende modusen.

Firestorm er en 64-spillersmodus der spillere kjemper i squads eller alene om å bli den siste gjenlevende. I kjent Battlefield-stil tar man i bruk kjøretøy som fly, biler og tanks. Mest skøyalt er det nok likevel at vi tydeligvis får dundre gjennom kartet i en traktor.

Smålunkent hovedspill

EA

Vi her på bruket var litt sånn halvpasse greit nok fornøyd med Battlefield V da det ble sluppet høsten 2018. Vår anmelder håpet på videreutvikling av spillet, noe vi håper Firestorm kan bidra med.

– Battlefield V er et spill som har potensiale til å bli noe ordentlig kult fordi mange av grunnmekanismene – som skytingen – er så god, men som på grunn av alle manglene på nåværende tidspunkt rett og slett ikke er verdt å plukke opp hvis du fortsatt er opptatt med å krysse ingenmannsland, skrev han den gang.

Allerede da var Battlefield V Norge-fokusert, da et av oppdragene i kampanjen foregår i Narvik. Vi slo av en prat med gjengen bak spillet om dette i fjor sommer.

Siste fra forsiden