Norskutviklede Teslagrad kommer også til Wii U

Hjernetrimmeren lanseres for nok et konsollformat.

For noen uker siden kunne den Bergen-baserte spillutvikleren Rain Games stolt annonsere at det kommende spillet Teslagrad blir tilgjengelig på PlayStation 3, i tillegg til Windows, OS X og Linux. Nå er det klart at plattform/hjernetrimmeren blir å finne på nok et konsollformat, nemlig Wii U.

– Det som er interessant for oss med Wii U-versjonen er mulighetene for å benytte oss av konsollens relativt unike funksjoner, som for eksempel «off-screen play». Siden vi er ute etter å gi alle en så god spillopplevelse som overhodet mulig, så er vi veldig opptatt av å benytte egenskapene som Wii U har til det ytterste. Vi har også hatt en veldig god dialog med Nintendo under hele prossessen, og føler oss veldig godt mottatt, forteller Marte Haugsbø fra Rain Games til Gamer.no.

Teslagrad vil bruke Wii U-kontrolleren.

Steampunk og hjernetrim

I Teslagrad må du utforske en steampunk-inspirert versjon av Europa. Spillet skilter med en stor og ikke-lineær verden, bestående av over hundre håndtegnede miljøer. Du må bruke elektrisitet og magnetisme for å manipulere verden rundt deg, for å løse de mange utfordringene Teslagrad har å by på.

Versjonen for Wii U vil lanseres samtidig med de øvrige versjonene. Spillet skal lanseres i høst, og om utviklerne lykkes med sin kampanje på Steam Greenlight blir spillet også tilgjengelig på den største PC-baserte digitale distribusjonsportalen. I alle tilfeller kommer det til tjenester som Desura, GOG og GamersGate.

Teslagrad er forøvrig ikke det eneste norskutviklede spillet som blir å finne på Nintendos stuekonsoll. Det turbaserte rollespillet Festival of Magic kommer også til Wii U, i tillegg til datamaskin og mobile formater.

Les også: Sniktitt på tre norske indie-spill, inkludert Teslagrad
Les også: Syv millioner til norske spill

Siste fra forsiden