Ny bok om id Software på vei

Det er forfatteren David Krushner som står bak den aktuelle boken, som skal inneholde informasjon og anekdoter fra livet til John Carmack og John Romero. Begge er sentrale figurer i spillselskapet id Software sitt liv, og står bak kult-spill slik som Doom og Quake, mens Romero selv har tatt del i den mindre populære utviklingen av spillet Dai Katana.

Begge karene har blitt mangemillionærer på karrieren sin, og selv om Carmack sin karriere har gått en litt mer positiv vei enn Romeros, har de nok begge nok til salt på maten.

Boken Krushner har skrevet har fått tittelen "Masters of Doom", noe som utvilsomt refererer til det påståtte satanist-spillet Doom som fikk mer enn sin andel kritikk da det først ble lansert. Bare i Norge alene gikk flere mennesker ut i media og fordømte spillet som de mente ville forkludre hodene til norsk ungdom.

David Krushner har selv tatt en aktiv del i spillbransjen, og har vært aktuell med publikasjoner i både New York Times og det kjente kultur-bladet Rolling Stones.

For øvrig kan du finne mer informasjon om den noe uvanlige amerikanske drømmen til disse to karene på http://www.3drealms.com/keenhistory/

Siste fra forsiden