Ny Borderlands 2-klasse ute i dag

Mechromancer-klassen slippes en uke tidligere enn planlagt.

Gearbox har i dag annonsert at Borderlands 2 får sitt nyeste klassetilskudd en uke tidligere enn planlagt. Den nye Mechromancer-klassen skulle nemlig egentlig lanseres 16. oktober, men kan lastes ned på alle plattformer allerede i løpet av dagen. Dette melder Eurogamer.

2K Games bekrefter ovenfor Gamer.no at dette også skal gjelde på PlayStation 3, men kun dersom man har aktivert Premier Club. Hvis ikke må nok PlayStation-spillere vente til PlayStation Store oppdateres onsdag ettermiddag.

Det er den nye kvinnelige cyborg-figuren Gaige som figurerer i Mechromancer-klassen. Hun kan mane frem Deathtrap, en svær robot som består av skrapmetall, og som egner seg godt som tank. Gearbox har samtidig sluppet klassens ferdighetstre på nett, slik at de aller mest engasjerte kan begynne å planlegge erfaringsløpet allerede nå.

Gaiges ferdighetstre. (Faksimile: http://www.borderlands2.com/)

Den nye klassen er gratis for de som forhåndsbestilte Borderlands 2, mens resten av oss vanlige dødelige må åpne lommeboken og røske ut 7,99 britiske pund, eller 800 Microsoft-poeng om man spiller på Xbox 360.

God omtale

Borderlands 2 er en av høstens største kritikervinnere så langt, og ligger og vaker like under 90-tallet på samlenettstedet Metacritic. Her på Gamer.no smelte Øystein til med en 9/10, og skrev at han slet med å rive seg vekk fra spillverdenen Pandora og dens mange distraksjoner.

– Når du først setter føttene på bakken i dette spillet, er tanken på å gjøre noe annet uhyre krevende. Du vil ikke bort, du vil ikke gjøre noe annet. Du vil være her i denne dysfunksjonelle verdenen der de mest dramatiske situasjonene blir snudde på hodet av en vulgær robot som etter alt å dømme vil kopulere med et sikringsskap, konkluderer anmeldelsen.

Les også: Anmeldelse: Borderlands 2 Les også: Intervju: – Borderlands 2 får en helt annen dybde

Siste fra forsiden