Ny hovedperson i The Walking Dead

Spillene vil foregå samtidig med tegneserien.

Telltale Games har lansert den første episoden av Playing Dead, en nettserie som vil gi oss et innblikk i spillmatiseringen av tegneserien The Walking Dead. Telltales spill blir episodebaserte, og første episode debuterer til våren.

Handlingen går samtidig med tegneserien, og starter mens seriens hovedperson, politimannen Frank Grimes, er i koma. Spillserien følger en ny gruppe overlevende i området rundt storbyen Atlanta.

Gamle og nye fjes

Hovedpersonene er Lee Everett, en fengselsfange som «rømmer» når rettssystemet slutter å fungere, og Clementine, ei fem år gammel jente som har mistet hele familien i zombie-apokalypsen. Lee, som heller ikke har noen å gå til, blir dermed som en slags farsfigur for jenta.

Telltale Games

Selv om spillet følger nye figurer vil vi også stifte bekjentskap med kjente fjes. Både Glenn og Herschel vil være til stede i den første episoden, og vi får dermed svar på hva de gjorde før de dukket opp i tegneserien.

Bilder fra spillet.

Spillene fokuserer ikke på zombiedreping, men lar deg utforske vakre, tredimensjonale miljøer, løse utfordringer og samhandle med andre figurer. Men noen zombier må drepes, og hver enkelt kamp skal være unik og intens.

For første gang i Telltales historie som episodespillutvikler loves vi også valg og varige konsekvenser. Tingene du foretar deg vil ikke bare påvirke episoden du spiller, men også fremtidige episoder.

Hver episode skal vare i cirka to timer, og som vanlig med Telltales spill ønsker de ikke å sette deg fast underveis. Målet er at du skal få oppleve hele historien. Totalt vil det være fem episoder.

Les også: Anmeldelse: Jurassic Park: The Game

Siste fra forsiden