Ny indiepakke hvor du bestemmer prisen

Denne gangen kommer Humble Indie Bundle med en diger bonus.

Humble Indie Bundle er et tiltak satt i gang av en bande indieutviklere. De fikk verken den oppmerksomheten de ønsket eller pengene de følte at de fortjente for spillene sine. Derfor valgte de å samle produktene sine i pakker, som de deretter tilbød til valgfri pris – helt uten kopisperrer og slikt noe. Prosjektet har vært en stor suksess.

Godpakken fra juli følges nå opp med en splitter ny utgivelse som i utgangspunktet kun inneholder Frozen Synapse fra studioet Mode 7. Strategispillet har mottatt svært god kritikk fra den internasjonale spillpressen, og blitt en kulthit.

Du får prøve uutgitte Jack Claw.

En stor bonus

Som tidligere kan du velge hvor mye du vil velge for spillet, og hvordan pengene fordeles mellom utviklerne, Humble Indie Bundle-initiativet Child's Play-veldedigheten og interesseorganisasjonen EFF. Det er likevel en nyhet: betaler du mer enn gjennomsnittet for Frozen Synapse, får du også fem andre spill.

Disse er kritikerroste Trine, skytespillet Shadowgrounds og oppfølgeren Shadowgrounds: Survivor. I tillegg får man Splot -demoen samt fullversjonen når det kommer ut, og en smakebit på kansellerte Jack Claw. Alle spillene kommer fra finske Frozenbyte.

Spillene kan du kjøpe her.

Siste fra forsiden