Ny invasjon i XCOM: Enemy Within

Det taktiske strategispillet får mange spennende nyheter.

Fjorårsutgivelsen av XCOM: Enemy Unknown endte opp som et godt bevis på at det både er mulig å vekke gamle serier til live igjen på en trofast måte, og å tjene gode penger på en strategiutgivelse selv i dagens marked. Etter suksessen Firaxis og 2K Games hadde med spillet er det ingen overraskelse at det nå får en utvidelse.

XCOM: Enemy Within lanseres som en ekspansjonspakke på Windows-baserte PC-er og Mac OS X, og som en frittstående utgivelse på Xbox 360 og PlayStation 3. Konsollversjonen inkluderer også innhold som tidligere har blitt gjort tilgjengelig for hovedspillet, slik som Elite Soldier Pack og Slingshot Content Pack.

Ny trussel fra verdensrommet

Pakken introduserer en ny utenomjordisk trussel, med flere nye typer fiender inkludert noe som kalles en Mechtoid. Heldigvis får du også tilgang på ekstra våpen og utstyr, og du kan også bygge et laboratorium for genforskning, som vil la deg gi soldatene dine nye egenskaper. Om genmodifisering ikke er noe for deg kan du forske frem en kybernetisk kampdrakt som kan oppgraderes med flere ulike egenskaper etter hvert.

Taktisk krigføring.

Spillet får også et ekstra element, nemlig et mystisk utenomjordisk stoff som kalles Meld. Dette er svært verdifullt, og du finner det på slagmarkene i spillet. Det lønner seg med andre ord å holde øynene oppe og ikke være redd for å utforske.

Ellers loves vi selvsagt massevis av nye spillmiljøer, og utvalget skal vokse med cirka 50%. Utviklerne tror det vil ta tre-fire gjennomspillinger før du har fått oppleve alt ekspansjonen har å by på.

– Den utrolige responsen Enemy Unknown fikk hos både kundene og kritikerne inspirerte oss til å tilby mer innhold som skulle gi XCOM ny dybde. Firaxis Games er kjent for å levere massive og involverende PC-utvidelser i Civilization-serien, og XCOM: Enemy Within bygger på den arven og ekspanderer opplevelsen for konsollspillere i tillegg, sier 2K-president Cristoph Hartmann.

Du kan stikke innom et offisielt nettsted for mer informasjon om XCOM: Enemy Within. Du kan også se en svært innholdsløs trailer under artikkelen.

Les også: Anmeldelse av XCOM: Enemy Unknown
Les også: 2K avdekker The Bureau: XCOM Declassified

Bla bla bla.

Siste fra forsiden