Firaxis fikser Colonization

Ny oppdatering lansert

Civilization IV: Colonization har fått en etterlengtet oppdatering.

Høstens nyversjon av Colonization fikk en blandet mottakelse. Mange, Gamer.no inkludert, satte stor pris på det vanedannende gameplayet og det store fokuset på detaljer. Samtidig var det ikke til å komme unna at spillet hadde noen svakheter.

Den største av disse var at kongens hær vokste alt for raskt, noe som gjorde den siste delen av spillet, uavhengighetskrigen, veldig vanskelig. I tillegg hadde spillet flere andre gameplayelementer som ikke fungerte optimalt.

Nå har Firaxis endelig lansert den første oppdateringen til Civilization IV: Colonization. Denne gjør at kongen ikke er like ivrig etter å ruste opp, og at det er mulig å blidgjøre ham ved å gi etter for de ulike kravene han kommer med.

Ellers fikser oppdateringen en rekke andre ting, og sørger for eksempel for at spilletiden utvides når en spiller erklærer uavhengighet, at det blir lettere å få nye immigranter og at kolonister kan innlemmes i byer også etter at de har flyttet på seg.

Oppdateringen kan lastes ned fra Worthplaying, som også har en fullstendig liste over endringer. Steam-versjonen oppdaterer seg selv neste gang du starter Steam.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden