Ny oppdatering til Borderlands 2 øker nivågrensen

Samtidig legger Gearbox til en vanskelighetsgrad for garvede spillere.

Gearbox slipper i dag en oppdatering til det populære rollespillet Borderlands 2. Det er snakk om én gratisoppdatering og én man må kjøpe.

I den kostnadsfrie oppdateringen får du med nye gjenstander og oppgraderinger på Black Market. Samtidig legges det til en ny vanskelighetsgrad kalt Ultimate Vault Hunter Mode. Modusen åpnes etter du har fullført spillet og nådd nivå 50, og er ment som en ekstra utfordring for erfarne spillere. Du må nemlig takle hardere fiender, med blant fire ganger så mye helse og raskere helseregenerering.

Økt nivågrense

Er man villig til å punge ut for Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack får man litt mer på kjøpet. Ikke minst kan de spillerne som har ønsket seg muligheten til å gå videre opp fra nivå 50 endelig oppfylle drømmen. Utviklerne har hintet til det før, men det tok et halvt år før de innfridde en av de største etterspørslene fra tilhengerne av spillet. Nå kan du stige ytterlige 11 nivåer opp, hvert med ekstra ferdighetspoeng slik at du også kan oppgradere figuren videre. I tillegg får du også muligheten til å finne såkalte E-Tech-gjenstander og Pearlescent-våpen.

Gearbox minner også på den kommende spillbare figuren Krieg the Psycho kommer i mai, og at vi kan vente oss en ny kampanjedel i juni.

Les anmeldelsen av Borderlands 2Les om spillets forrige oppdatering

Krieg the Psycho-teaser.

Siste fra forsiden