Ny Skyrim-oppdatering til konsollene

Snart får PS3-spillerne også sloss fra hesteryggen.

Bethesda har formidlet at konsollutgavene av sandkassespillet The Elder Scrolls V: Skyrim får en ny oppdatering. Dette melder Eurogamer. Det er snakk om den såkalte 1.7-oppdateringen som Steam-spillere allerede har hatt i en ukes tid.

Oppdateringen skal etter planen rulles ut allerede i morgen på Xbox 360 og PlayStation 3, men med en ganske stor catch for europeiske Sony-tilhengere.

I det som er en litt uheldig vri får europeiske PlayStation 3-eiere oppdateringen en hel uke etter de andre, noe som ikke akkurat hjelper på den labre dedikasjonen Bethesda har vist til Sonys konsoll siden lanseringen av The Elder Scrolls V: Skyrim i fjor høst.

Skyrim-spillere på konsoll får snart en mer stabil opplevelse.

Den gode nyheten er at PlayStation 3-oppdateringen også inneholder det kuttede innholdet fra 1.6-oppdateringen. Med andre ord kan man snart endelig sloss fra hesteryggen i Skyrim på PlayStation 3 slik man har kunnet gjøre på PC og Xbox 360 i et par måneder allerede.

For Xbox 360 vil resten av oppdateringen stort sett bestå av problemfiksing, mens Kinect-funksjonalieten vil få seg et løft. Det loves også at spillet skal bli mer stabilt over hele fjøla. En detaljert liste over alle endringen kan du finne på Bethesdas blogg.

Fremdeles ingen Dawnguard på PS3

Mangelen på like god oppdateringsoppfølging er langt fra den eneste plagen PlayStation 3-kjøpere har slitt med. Etter lanseringen i fjor rapporterte flere og flere om problemer med utgaven, spillet gikk tregere og tregere etter hvert som klokken tikket oppover. Vår egen skribent Eigil skrev ett blogginnlegg om problemene han selv opplevde, og følte at PlayStation 3-utgaven av spillet var et ødelagt produkt.

Utvidelsespakken Dawnguard har heller ikke fått noen utgivelsesdato til Sonys konsoll, selv om pakken allerede er ute på både Xbox 360 og PC. I verste fall kan det hende PlayStation 3-brukere ikke får prøve pakken i det hele tatt.

Les også: Slåss fra hesteryggen i Skyrim Les også: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim

Siste fra forsiden