Ny The Walking Dead-episode ute denne uken

PlayStation Network-spillere må vente litt ekstra.

Telltale Games har annonsert at det nyeste og nest siste innsalget i denne sesongen av zombieeventyrserien The Walking Dead popper ned PC, Mac og Xbox 360 denne uka. Episoden heter Around Every Corner, og vi følger de overlevende på deres ferd mot å skape sitt eget nye sted å leve.

Annonseringstweeten spesifiserer videre at det er kun amerikanske PlayStation 3-spillere som kan laste ned episoden, noe som sikkert betyr at Sony-fans i Europa må vente minst en uke på å fortsette zombiespillet. Dette er ikke veldig overraskende, da forrige episode også ble forsenket på europeiske PlayStation Network.

I The Walking Dead-episodene følger vi fengselsdømte Lee mens han prøver å orientere seg i en post-apokalyptisk verden. Spilleren må forme menneskelige forhold til spillfigurene, ta vanskelige dilemma og gjøre prioriteringer som av og til kan føre til liv eller død.

De treforegåendeepisodene har fått svært god kritikk her på Gamer.no. Serien har holdt en veldig jevn kvalitet, og ingenting tyder så langt på at dette fjerde kapittelet vil endre på det.

Les også: Anmeldelse: The Walking Dead Episode 3: Long Road Ahead Les også: Anmeldelse: The Walking Dead Episode 2: Starved For Help

Siste fra forsiden