Bethesda snapper Rage fra EA

Ny utgiver

Storspill fra id Software får ny utgiver.

Electronic Arts sikret seg rettighetene til å gi ut id Softwares Rage i 2008. Den avtalen ble litt smårar da Bethesda kjøpte opp utvikleren i sommer. Da fulgte alle spill i id-katalogen med på kjøpet.

Det med unntak i nettopp Rage, som EA annonserte fortsatt var deres eiendom.

Det er ikke alle som er like pene i Rage.

Nå har saken snudd. Bethesda har sikret seg utgiverrettighetene til dette spillet også, mens EA ikke vil være involvert på noen måte. Rages utvikling vil ikke bli påvirket av "eierskiftet".

– Vi vil fokusere på færre titler og i tråd med dette har vi avsluttet vår utgiveravtale med Zenimax (Bethesda-eier). Vi håper alt vil gå bra for id Software på det som vi mener er et ekstraordinært spill, sier en EA-representant ifølge GameSpot.

Rage foregår på en postapokalyptisk jordklode der man er i gang med å komme seg etter å ha blitt truffet av en astroide. Spilleren tar rollen som en overlevende som befant seg om bord i en Ark når Jorden ble truffet. Denne personen er stappet full av nanoteknologi som gjør vedkommende helt super.

Spillet er mer enn et tradisjonelt skytespill, da man også har med en rekke kampscener der du kan rase rundt i ulike kjøretøy. Rage gis ut på Xbox 360, PlayStation 3, PC og Mac, men har foreløpig ingen dato.

Siste fra forsiden