Ny utsettelse for The Conduit 2

For femte gang ser Sega seg nødt til å forskyve skytespillet.

High Voltage har høye ambisjoner for Wii-eksklusive The Conduit 2, og det samme har nok utgiver Sega. Spillet har blitt utsatt fire ganger tidligere, og nå er den femte gangen et faktum.

Det siste datoen var 18. mars, men nå utsettes spillet i ytterligere én måned. Det skriver GameSpot. Ny dato i Europa blir trolig 15. april.

Au da!

Sega forteller at den ekstra tiden vil brukes til å balansere og forbedre flerspillerbiten i The Conduit 2.

Historien i spillet vil fortsette rett etter at det første sluttet, der romvesener hadde inntatt selveste Washington D.C.. Du spiller fremdeles som den hemmelige agenten Michael Ford, og vet vel antagelig fortsatt ikke hvem som egentlig kjemper på din side.

Det første The Conduit kom sommeren 2009 og gjorde et hederlig forsøk på å levere en spennende skytespillopplevelse på Wii.

– The Conduit er langt i fra noen revolusjon i skytespillsjangeren, men på Wii er spillet et meget friskt tilskudd for oss som liker litt bevegelsesfølsom skyteaction. Enspillerdelen har en stigende underholdningskurve og makter å holde på deg helt til siste brett er rundet. Det er en absolutt styrke, skrev jeg i min 7/10-anmeldelse.

Så er det bare å håpe på at en god spillopplevelse blir enda bedre i april 2011.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden