Ny X-episode leder opp til Rebirth

I X³: Albion Prelude står verdensrommet overfor store omveltninger.

I en overraskende annonsering har Egosoft og utgiver Deep Silver fortalt at den omfattende romsimulatoren X³ får et ekstra tilskudd i år. Det nye produktet heter X³: Albion Prelude, og lanseres allerede 15. desember på Steam. En butikkutgave vil følge i løpet av første kvartal neste år.

X³: Albion Prelude skal være en slags bro mellom det gamle og det nye X-universet. I det kommende X: Rebirth har det nemlig skjedd store omveltninger, og i Albion Prelude får vi finne ut hva disse skyldes.

Handel og kriging i rommet.

I tillegg til en ny enspillerkampanje får spillerne glede seg til mer enn 30 nye romskip og stasjoner, og et aksjemarked hvor man kan tjene penger på investeringer. Eller tape dem, noe som nok er mer sannsynlig.

Andre nyheter inkluderer et forbedret brukergrensesnitt og mulighet til å stille den allerede lekre grafikken enda litt opp om du har en god nok maskin.

Om du eier eller kjøper samlepakken X: Superbox vil X³: Albion Prelude bli tilgjengelig som en gratis nedlasting på Steam. Eier du «bare» X³: Terran Conflict vil Albion Prelude koste deg 10 euro (cirka 75 kroner). Nye spillere får en pakke med både Terran Conflict og Albion Prelude for 20 euro (cirka 155 kroner).

Hvis du velger å vente på butikkversjonen loves du ekstra innhold, men det forklares ikke hva dette inkluderer.

Siste fra forsiden