– Ny Xbox kommer neste november

Kilder med tilknytning til Microsoft forteller at planen for 2013 nesten er ferdig.

Ifølge businessmagasinet Bloombergs nettsider får vi pusle med enda en ny spillkonsoll allerede neste november. Nettstedet skal ha huket tak i anonyme kilder som har oversikt over Microsofts planer.

Planen er å slippe den neste Xbox-en tidsnok til å rekke Thanksgiving- og julesalget, og dermed håve inn på de mange konsollsultne spillerne som tørster etter det store nye neste.

Det som derimot er uklart er akkurat når datagiganten planlegger å avduke den nye maskinen. Kildene hevder at Microsoft vipper mellom å ville rive teppet av boksen under neste års E3-messe, eller å organisere en egen dedikert hendelse.

Ingen blir nok spesielt overrasket om disse ryktene viser seg å stemme. Over hele det vide Internettet har nye rumlinger om nye konsoller fra både Microsoft og Sony dukket opp så å si hver dag, og det er utfordrende å skulle skille ut hva som er sant og ikke fra denne verdensomspennende hviskeleken.

Liten Xbox også?

Det ryktes for tiden også at Microsoft planlegger å slippe en liten Windows 8-drevet Xbox neste år, til mediesenter- og spillbruk.

Inntil ryktene forhåpentligvis innfris neste år kan vi kose oss med nylanserte Wii U fra Nintendo, som lover å gi en spillopplevelse utenom det vanlige.

Les også: Microsoft ber nettsteder fjerne «Xbox 720»-dokument Les også: Microsoft med mini-Xbox?

Siste fra forsiden