Nye detaljer om Call of Duty til Vita

Frister det med en kampanjemodus bestående av Spec Ops-oppdrag?

Etter å ha blitt nevnt kort under Sonys E3-konferanse for et par uker siden har det vært usikkert hva Call of Duty: Black Ops: Declassified egentlig er. Spillet ble bare nevnt i forbifarten som et eksempel på at PlayStation Vita trekker til seg de store utviklingshusene, og ingen aner hvem som utvikler det, hva det handler om eller hvordan det blir.

Nå begynner det endelig å dryppe ut et par usikre detaljer. I følge en produktbeskrivelse på Wallmarts nettsider (via. et innlegg på NeoGAF) vil spillets skilte med sin egen separate historie fra sine konsollbrødre. Hva denne historien går ut på er mer vanskelig å si, men det nevnes noe halvpompøst om at fremtiden ikke kan vinnes før historien har blitt skrevet.

Vita-spillet blir neppe like pent som dette, men vi håper lillebror skal kunne utmerke seg likevel.

Kanskje mer oppsiktsvekkende er det at kampanjedelen tilsynelatende skal bestå av Spec Ops-oppdrag. De som er kjente med megaserien husker kanskje samarbeidsoppdragene, som i stor grad kunne spilles alene også, fra Call of Duty: Modern Warfare 2.

Om det er denne formen for oppdrag som venter i Call of Duty: Black Ops: Declassified er det vanskelig å spå. I tillegg kommer den håndholdte skyteren med en flerspillermodus spesiallagd for Sonys portable konsoll.

Med tanke på at spillet skal bli å se i butikkene allerede i høst, er det litt overraskende at Activision har vært så ordknappe om prosjektet. Vi regner med nyhetene popper ut i månedene som kommer.

Les også: – Vita-spillene må styrkes Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops II

Siste fra forsiden