Nye Doom skal vises frem neste måned

I mellomtiden har vi fått en guffen teaser-film.

Bethesda

At id Software har jobbet med et nytt Doom-spill er noe vi har visst veldig lenge, men nå har de endelig gitt noen skikkelig lyder fra seg om spillet.

I forbindelse med E3-messen som foregår i Los Angeles akkurat nå, har de nemlig sluppet en kort teaser-film fra spillet. Den viser strengt tatt ikke særlig mye, men gir et lite inntrykk av stilen vi kan forvente av det kommende skytespillet.

Full annonsering i juli

Samtidig har de annonsert at spillets offentlige debut vil komme på QuakeCon-messen, som finner sted fra 17. til 20. juli i storbyen Dallas i Texas.

Det første Doom-spillet dukket opp for over 20 år siden, i 1993. Det imponerte og skremte en hel generasjon med spillere, takket være sin raske og detaljerte tredimensjonale grafikk, og regnes som et av de viktigste spillene noensinne lansert.

Det var ekstreme forventninger til Doom-seriens forrige spill, Doom III, og i ettertid må vi kunne si at det bare delvis innfridde disse. Det hindret det ikke i å ha et langt liv, og spillet ble også relansert i forbedret utgave i 2012.

Ryktene har lenge villet ha det til at utviklingen av det nyeste Doom-spillet ikke har gått helt på skinner. Vi får se hva QuakeCon bringer.

Siste fra forsiden