Nye eventyr i Age of Conan

Gratisutvidelsen House of Crom har blitt lansert.

Spiller du Funcoms massive flerspillerspill Age of Conan? I så fall har Funcom nylig lansert en liten gave til deg, i form av en gratis oppdatering ved navn House of Crom.

Denne oppdateringen er tilgjengelig både for gratisspillere og de som betaler for spillet, og lar deg utforske de eldgamle hallene i House of Crom. Dette nye stedet strekker seg over to store innendørsområder, og legger inn en rekke tøffe utfordringer for erfarne spillere.

Veldig stort hus.

Den ene delen av House of Crom er et sosialt område hvor flere grupper får tilgang samtidig, mens den andre delen er instansert og dermed privat for deg og gruppen din. De nye miljøene skal være de største innendørsområdene i spillet.

Som seg hør og bør kan du finne mye nytt utstyr i de to områdene, inkludert flere komplette rustningssett.

Age of Conan ble lansert i 2008, men på tross av høye salgstall i starten klarte det ikke å holde på det høye antallet spillere. I fjor kastet Funcom spillet på Free to Play-bølgen, og ifølge Funcom selv var dette en suksess. Age of Conan har nå blitt spilt av over to millioner mennesker.

Gratisversjonen heter Age of Conan: Unchained, og kan lastes ned fra det offisielle nettstedet. For å få tilgang på alle spillets funksjoner må du imidlertid fortsatt betale.

Siste fra forsiden