Nye Goldeneye er rett rundt hjørnet

Fornyet flerspillerklassiker slippes straks, ny trailer er servert.

Den klassiske førstepersonskyteren Goldeneye 007 kom opprinnelig ut på Nintendo 64 i 1997. En remake til Wii, utgitt av Activision og utviklet av britiske Eurocom, ankommer butikkene 5. november.

Spillet ble kunngjort under Nintendos pressekonferanse på E3 2010, og en DS-versjon utviklet av n-Space er også underveis. Enda et nytt Bond-spill, Blood Stone, skal slippes samme dag som Goldeneye.

Goldeneye er basert på James Bond-filmen fra 1995 med samme navn, og Pierce Brosnan har rollen som Bond i både filmen og originalspillet. I den nye spillutgaven er Brosnan byttet ut med stemmen og fjeset til Daniel Craig, som spiller agenten i de nyere filmene.

I anledning ny rollefigur er det gjort enkelte forandringer i spillet, og noen gjenstander er byttet ut til fordel for mer moderne utstyr. Spillerne bruker for eksempel mobiltelefon i stedet for armbåndsur til å scanne dokumenter og ta bilder.

Spillet er et av de første FPS-ene til Wii som tillater bruk av flere ulike kontrolltyper. Goldeneye kan styres med Wii remote, Nunchuck, Wii zapper, Classic-kontroller, Classic-kontroller Pro eller Gamecubekontroller. Opptil fire spillere kan benytte seg av ulike kontroller samtidig.

Spesielt interesserte kan se frem til samleutgaven som inkluderer en gyllen Classic-kontroller Pro.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden