Nye hemmeligheter i Secret Files

Bli med journalisten Sam Peters til en livsfarlig jungel.

Tyske Deep Silver har annonsert at pek-og-klikk-serien Secret Files-serien fortsetter i september. Denne gangen er det imidlertid ikke seriens faste hovedpersoner som må dykke i internasjonale konspirasjoner, men journalisten Sam Peters. Vi stiftet bekjentskap med henne i Secret Files 2, og denne gangen er hun på jakt etter et naturhistorisk scoop.

Sam har nemlig gravd frem rykter om mystiske, menneskelignende vesener i den ghanesiske jungelen. Lokalbefolkningen kaller dem asanbosam, og forklarer at de holder seg i tretoppene. Om natten kommer de frem fra skjulestedene sine, og jakter på mat. Og de har mennesker på menyen.

Du er vel ikke dum nok til å krysse den broa?

Siden Sam er en typisk spillheltinne velger hun selvsagt å oppsøke den mørke regnskogen hvor disse skumle vesenene holder til, og dermed blir det opp til deg å sørge for at hun kommer fra eventyret i live.

Secret Files: Sam Peters skal etter planen lanseres 27. september via digital distribusjon, og by på flere timer med underholdning. Prisen skal være lav, så vi kan nok ikke gjøre regning med et spill som varer like lenge som typiske fullprisspill. Utviklingen er det Animation Arts som står for, og med unntak av hovedrollebyttet ser spillet ut til å følge samme modell som forgjengerne. Det betyr at vi kan se frem til nok et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr der problemene løses ved hjelp av de små grå, og ikke fingerferdighetene dine.

Mer informasjon kan du finne på seriens Facebook-side. Les også vår anmeldelse av Secret Files 3.

Siste fra forsiden