Nye hemmeligheter til Age of Conan

Snart lanseres The Secrets of Dragon's Spine for det massive flerspillerspillet.

På tross av at The Secret World har blitt lansert, har ikke Funcom glemt sitt forrige spill. Age of Conan spilles fortsatt av mange spillere, og nå kan de glede seg til en serie oppdateringer som har fått navnet Secrets of Dragon's Spine.

Oppdateringene vil inkludere en ny ørkenregion som spillerne kan utforske. Den ligger sørvest for den eldgamle byen Pteion, og er stort sett livløs bortsett fra en liten oase i skyggen til et stort fjell. Men under sanddynene er det store hulesystemer fulle av monstre, og selvsagt også skjulte skatter.

Konseptbilde.

– Vår versjon av Hyboria har vokst til en enorm onlineverden siden vi lanserte spillet i 2008. Med Secrets of Dragon's Spine-oppdateringene beveger vi oss inn i nok en utrolig spennende del av Robert E. Howards verden, og jeg tror både forfatterens tilhengere og spillerne av Age of Conan vil finne mye å kose seg med her, sier Funcoms kreative sjef, Craig Morrison.

Det nye innholdet er primært myntet på spillere med erfaringsnivå åtti, og inkluderer blant annet et nytt område for spiller mot spiller-kamp, samt massevis av nye rustninger og våpen.

Age of Conan startet sin tilværelse som et abonnementsbasert spill, men i juli i fjor valgte Funcom å kutte avgiftene og heller gjøre det til et gratisspill. Det hadde de stor suksess med, og allerede måneden etter kunne de skryte av en fordobling av inntektene fra spillet samt en firedobling av antallet brukere.

Les også: Nye eventyr i Age of Conan
Les også: Førsteinntrykk: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Siste fra forsiden